A logóra kattintva a Lazi Kiadó oldalára léphet!

Budapesti és szegedi ingyenes átvételi helyeink!
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. Pólósbolt... Szeged, Gogol u. 6, Könyvmoly Antikvárium...
MÁRCIUSI AKCIÓNK!
30% KEDVEZMÉNY!
80%-os Akció a Lazi Kiadónál!
80%-os Akció a Lazi Kiadónál!
2018. március 20.

Fable, Vavyan (Molnár Éva)

A Halkirálynő és a Kommandó

Szépirodalmi 1987, Budapest

„Mogorva felül mellettem, de nem ránk figyel. Forr a víz, valaki fojtott hangon kiáltozik, csapkod a karjával. Fanny. Talán elaludt úszás közben. Nincs ok az aggodalomra, Konrad és Martin kihúzzák.

Fanny a homokra fektetve sem hagyja abba a sikoltozást. Sír, jajong, eltakarja a szemét. Mogorva mellé térdel, fölé hajol. Leveszi róla a búvárszemüveget. Felülteti.

Fanny összegörnyedve öklendezik, fel-feljajdul. Döbbenten bámulják. Rosszat sejtek. Végre a lány magához tér. Elered a szava. Alig értjük: - A fenéken… Ott áll a fenéken… Hal úszott ki az arcából…”

Kire találtak rá, és miért kellett meghalnia? Erről és még sok egyéb másról számol be Denisa Wry, a fiatal nyomozónő e regény lapjain. A sorozatos baleset és nyílt gyilkosság egyetlenegy személyhez vezet, de ő kellő alibivel rendelkezik. Sok mindennek kell addig történnie, amíg az ambiciózus nyomozócsoport, köztük Denisa Wry is, aki mi tagadás, hisz a Halkirálynőben, a bűntények igazi tettesét leleplezheti. Többek között színre kell lépnie a titokzatos Justitia-kommandónak, hogy mozgósíthassa Line város teljes lakosságát.

Kategória: Szórakoztató irodalom » krimi, akció
Sorozat: Kentaur Könyvek
Terjedelem: 568 oldal
Méret: 125 mm X 195 mm
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Állapot:
Súly: 0.45 kg
Ár: 1 190 Ft