A logóra kattintva a Lazi Kiadó oldalára léphet!

Budapesti és szegedi ingyenes átvételi helyeink!
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. Pólósbolt... Szeged, Gogol u. 6, Könyvmoly Antikvárium...
Júliusi akciónk!
30% KEDVEZMÉNY!
80%-os Akció a Lazi Kiadónál!
80%-os Akció a Lazi Kiadónál!
2018. július 19.

Maclaine, Shirley

Találd meg önmagad
Találkozás belső lényeddel
Ahhoz, hogy a gyümölcsöt leszüreteld, föl kell kapaszkodnod az ágra

Édesvíz 2003, Budapest

Fordító: Fencsik Flóra

„Ki bölcsen bírja a realizmus, spiritualizmus és intellektualizmus hármas arányát... Ki nemcsak a mi Glóbuszunkban hisz - napjával s holdjával - de más glóbuszokban is, saját napjaikkal és holdjaikkal, ki házat építvén magának - nem egy napra, de minden időkre, fajokra, korokra, századokra, emberöltőkre lát, múltra, a jövőre, melyek akár a tér, elválaszthatatlan egybeforrtak."

(Walt Witman: Kozmosz)

Shirley MacLaine színész- és táncosnő ezzel a kötettel mutatkozott be annak idején a magyar közönségnek. Nyilvánvalóvá tette, hogy nemcsak kiváló előadóművész, hanem elismert gondolkodó és nagyszerű író is. Könyvében a negyvenes éveinek elején átélt "különleges" eseményekről ír, amelyek kihatottak egész további életére, teljesen átalakították, és más emberré tették. Így beszél erről: "Csak hosszas gondolkodás után szántam rá magam a Találd meg önmagad! kiadására. Ugyanis olyan spirituális Odüsszeiáról szól, amely messzebbre vitt, mint valaha is gondoltam volna: a paranormális jelenségek döbbenetes és megrendítő világába. Ennek során az előző életeink, a szellemi vezetők léte, a lélek halhatatlansága - mindez elméletből immár az életem részévé lett.

Spirituális naplónak tekintem ezt a könyvemet, amely fölnyitja a belső megismerésre vágyók szemét. Ezzel a könyvvel rovom le hálámat mindazoknak, akik tanítottak, akik új világra nyitották rá tekintetemet."

A könyv helyszínei New York, Hollywood, Stockholm, Hawaii, Peru. Utazásai során Shirley találkozik híres látnokokkal, megtapasztalja a testen kívüli élményt, döbbenetes tényeket tud meg saját és mások előző életeiről. Eljut a hitetlenkedéstől a megvilágosodásig, míg végül felfedezi létének valódi gyökereit, és az élet végtelen lehetőségeit. Új ajtókat tár ki, új összefüggéseket fedez fel, s ezzel ajándékoz meg minket is.

Megj.: A belső címoldal és a hátsó borító belső oldala tollal firkált.

Kategória: Ezotéria
Szépirodalom » elbeszélés, regény
Sorozat: New Age - Új kor
Terjedelem: 340 oldal
Méret: 120 mm X 210 mm
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Állapot: Megfelelő
Súly: 0.36 kg
Ár: 990 Ft