A logóra kattintva a Lazi Kiadó oldalára léphet!

Budapesti és szegedi ingyenes átvételi helyeink!
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 29. Pólósbolt... Szeged, Gogol u. 6, Könyvmoly Antikvárium...
MÁRCIUSI AKCIÓNK!
30% KEDVEZMÉNY!
80%-os Akció a Lazi Kiadónál!
80%-os Akció a Lazi Kiadónál!
utolsó frisstés: 2015. May 20.

Könyvmoly Antikvárium

Internetes antikváriumunk 2003. januárjától indult. A virtuális bolt alapját a Szegeden található Könyvmoly Antikvárium és Könyvesbolt készlete jelenti.

A Könyvmoly Antikvárium több mint tíz éve működik a szegedi belvárosban. A kis bolt igen széles választékot kínál a betérőknek. Különös figyelmet szentel a helytörténeti kiadványoknak. A vásárlók azonban a speciális jellegű könyvek mellett szak- és szépirodalmi művek széles skálájából is válogathatnak.

A szegedi Lazi Könyvkiadó könyvkínálatának teljes választékával rendelkezünk.

Igen jól működik az előjegyzési rendszer, amelynek segítségével sokan jutottak már hozzá egy-egy régóta vágyott könyvhöz.

Az antikvárium a könyvek mellett használt "bakelit" és CD lemezek forgalmazásával is foglalkozik, így az érdeklődőknek lehetőségük nyílik arra, hogy zenei ízlésüknek megfelelő darabra tegyenek szert, vagy kiegészítsék gyűjteményüket.

Adatbázisunkban jónéhány, időközben eladott könyv is megtalálható, ezekre és az állományban nem szereplő könyvekre előjegyzést is felveszünk.

Régi, ritka könyveinkből minden év novemberében árverést rendezünk. Az aktuális és a már megtartott árverések katalógusát, végeredményét is megtalálja honlapunkon.