A logóra kattintva a Lazi Kiadó oldalára léphet!

Májusi akciónk!
30% kedvezmény!
2024. May 19.

Verő Juli

Hónapok, napok, ételek

Népszava 1987, Budapest

Illusztrátor: Szlifka Anna

Sok szakácskönyv segíti a háziasszony munkáját, ám mégis naponta tesszük fel a kérdést: mit főzzek ma vacsorára? Ételnaptárunk megkönnyíti a választást, hiszen az évszakokhoz igazodva minden napra két vacsorát ajánl. A mintegy 800 recept főként a kispénzűeknek segít. Egytálételek, amelyek hétköznapi alapanyagokból készültek, laktatóak és könnyen elkészíthetőek. Arra adnak ötleteket, miként lehet kis mennyiségű húst sajttal, liszttel vagy zöldségfélékkel dúsítani. A levesek és mártások nyáron az éppen kapható zöldfélék, télen pedig a mélyhűtött készítmények felhasználásával kerülhetnek az asztalra. A receptek megfogalmazása egyszerű, az ételeket így kezdő háziasszonyok, vagy éppen a konyhában segédkező férfiak is könnyen elkészíthetik. A hozzávalókat bármelyik hazai piacon beszerezhetjük. Az ételek melletti óra pedig azt jelzi, mennyi időt kell szánnunk a vacsora vagy vasárnapi ebéd elkészítésére. A fotók nem műtermiek, a látványt bárki megismételheti a saját konyhájában is.

Kategória: Gasztronómia
Terjedelem: 387 oldal
Méret: 130 mm X 215 mm
Kötés: kötött
Nyelv: magyar
Súly: 0.37 kg
Email:


Elfogyott